Valentine's day pumping heart

Monday, 23 April 2012

selamat hari lahir kawan ? :)


Assalamualaikum kawan :)



allah selamatkan kamu , allah selamatkan kamu , allah selamatkan zulfitri ashaari .. allah selamatkan kamu .. amin~ selamat menyambut hari lahir yang ke-21 kawan .. semoga panjang umur , murah rezeki and sentiasa happy selalu .. haah ! 1 lagi cepat-cepat laa kahwin .. nad tak sabar nak makan nasi minyak zul ni .. heee~
mintak maaf sangat nad tak dapat nak bagi hadiah apa-apa pun dekat zul .. sorry again~ nak buat kek batek dekat zul pun macam tak terdaya jea sebab sekarang poket tengah kering .. haisyh laaa ~


actually zulfitri ni kawan baek + abang nad laa .. dia selalu sokong ape jea yang nad buat .. tak kisah laa dalam hal belajar , bercinta and macam-macam laa .. kalau nad sedih or happy dia always ade dengan nad , kami dah kenal lame dah .. sejak nad form1 lagi and time tuh dia form4 .. dulu nad sampai sanggup ponteng kelas sebab nak lepak dengan dia , kadang-kadang tuh dia yang sanggop ponteng kelas sebab nak lepak dengan nad .. tapi nad tak penah kantoi pun dengan cikgu kalau nad ponteng kelas ..hohoho .. masing-masing time tuh memang jahat .. isk isk isk laa !


tapi bila ingatkan balik zaman sekolah dulu , serius tak boleh lupa .. ngeee~ best !! kay laaa , sampai sini jea laa .. ngee~ assalamualaikum and keep smile :)
Assalamualaikum kawan :)

No comments:

Post a Comment