Valentine's day pumping heart

Tuesday, 24 April 2012

tawaran form 6 ?

Assalamualaikum para blogger ter sayang bagai ~


Harini nad banyak habeskan masa dengan membuat persiapan pegik PLKN , adesss laa .. macam-macam kena buat , kena buat buku bank laa .. ambek gambar laa .. buat medical check out laa .. haisyhh ! bagai-bagai laa .. tadi nad pegik buat buku pun mak aiyy ! lambat bebenor .. ramai gila orang kat sana .. dah siap buku bank tuh kena tukar num pin bank pulak .. nad dah laa tak biasa dengan semua tuh .. tanya si bolat , si bolat cakap buat nanti jea laa , buat sekalui dengan si debab .. yang membe nad , nama hafiz tuh suruh buat sekarang .. pastuh dia cakap , dia tahu nak buat macam mana .. so , bagi dia buat laa . tengok dia buat memang senang pun .. kami jea over kata susah .. heee~ maafkan kami !



haah ! cerita pasal tawaran ? nad dapat tawaran form 6 .. syukur alhamdulillah .. dapat jugak tawarn tuh .. memang nad idamkan pun nak masuk form 6 tuh .. sebab form 6 boleh lompat terus pegik degree , tapi nad kena belajar lagi serius laa .. kalau tak nak lompat macam mane kan ? ngeee~  tapi yang menyerabutkan kepala tuh PLKN laa .. adoiii laaa ~ PLKN nak kena lapor diri 2/5 .. then form 6 pulak temuduga 8/5 .. habes yang kena pegik PLKN macam mane ?? tanak pegik nanti kena saman .. huuuuu~ nak kena tangguhkan pelajaran selama 3 bulan ? alorhh~ tanak tangguh laaa .. huwmm ! 




dengan hati yang lara nad updated blog ni .. hisyhhh laa ! terhenti di sini saje laa bebelan nad .. assalamualaikum and keep smile :')

No comments:

Post a Comment