Valentine's day pumping heart

Tuesday, 27 March 2012

interview pun bermula ..

assalamualaikum para blogger..

ni baru first time nad menulis blog ni .. hehe .. gelabah tak sudah.. maklum laa first time kan ?? maaf laa kalau ayat nad ni agak tunggang langgang sikit.. ngee..

okay ! first sekali nad nak kenal kan diri nad dulu ..nama nad yang sebenarnye nurul nadia bt barudin ..umur pada tahun 2012 ni mencapai 17 tahun 5 bulan .. haha.. belom capai lagi umur 18 tahun ..nad lahir pada 03 oktober 1994. tempat lahir di hospital parit buntar,perak .. orang perak ni .. tapi menetap di kulim , kedah.. hehe .. jangan hairan okay ? sebab ayah nad orang kedah .. hobi nad pulak makan,tidur, and macam-macam laa ..banyak sangat hobi..tak tahu nak sebot laa ..hehe..makanan kegemaran tak payah nak cerita laa sebab nad suka makan macam-macam.. haha .. tuh yang makin tembam tuh..hoho..

second pulak, nad nak bagitahu yang nad ade parent yang sporting,penyayang,baek tapi tegas.. ayah nad nama barudin b.salleh .. nama mama nad pulak fadilah bt.asmawi..EN.B ni nampak garang orang nye , sebenarnya tak garang mana pun..nad kan anak dia,so nad lebih tahu laa.. PN.F pulak seorang yang kuat bebel ..tapi nad suka ..sekarang turun kat nad pulak.. sebab nad pun kuat bebel..hehe.. naseb laa kawan-kawan nad paham nad ni.. dah laa kuat bebel,suka gelak,and nad ni agak loading sikit yea .. haisyh ! orang cakap lambat tangkap gitu..maklum laa kan.. suka sangat tidur petang,tuh yang jadi macam ni laa..hehe..

third, nad ni ade ramai kawan..tapi kawan yang paling nad sayang ialah azwani md.nor , aqmalilya abdul wahab,noridayu murad,jamri jaki ..diorang ni baek sangat ! memahami ,baek hati, peramah , macam-macam laa..nad sayang diorang sangat-sangat. nad tak nak pisah dengan diorang..urmph ! jeng jeng jeng ! nad ni dah taken tahu.. haha.. si dia tuh adalah mohamad ikhmal b.norikhsan.. rasenye betol laa kot ejaan nama dia ni..haha..nama pengarang jantung pun lupa..harap maaf yea .. kami baru jea couple tapi dah lame kenal..kenal time sekolah rendah lagi nuh..tapi jarak memisahkan kami..tuh baru sekarang kami couple tuh.. ngeee

haah ! sampai sini jea laa nad bebel harini yea ..haha ..mohon maaf sebab ayat nad ni tak seberapa .. ape yang nad bebel pun tak tahu laa ..nanti nad cerita lagi perangai kawan-kawan nad ape semua ..okay ?? nad sudahi dengan wasalamualikumwarahmatullahhiwabarakatuh.. :)



luahan hati untuk si boroi ..

assalamualaikum .. teettttt !


tetibe jea nad rase nak luahkan perasaan yang terbuku dalam hati ni..ngeee ~ malu nak luahkan dekat si boroi~jadi luahkan laa di sini..dah lame dah memendam rase .. 


eiymal ikhsan, I nurul nadia ingin membuat pengakuan berani mati....yang i dah start sayangkan u okay ??  tak tahu laa acano boleh secepat ni boleh sayangkan u.. maybe ni laa faktor-faktor orang fall in love again ..maklum laa dah lame tak couple ..bile couple jadi macam ni laa .. ala-ala kuno tak penah couple ! haha ..teetttttt !!


tahniah laa boroi sebab dah berjaye bukak kan pintu hati batu I ni .. bukan senang tahu ?? dan tahniah sekali lagi sebab berjaya menduduki tangga ketiga dalam hati I ni ..ngee~ terima kaseh sebab terima diri I seadanye .. I ni dah laa degil , tapi u sentiase relax jeaa kan ?? u banyak bersabar dengan perangai I ni ..
I mintak maaf kalau I tak dapat nak jadi macam ex-ex u yang sebelom ni ..ni laa diri I.. harap u boleh terima baek buruk diri I ni ..





I doakan supaya hubungan kita ni akan kekal ..kalau suatu hari nanti kita ditakdirkan berpisah , I nak u sentiasa ingat I .. dan I akan selalu mendoakan kebahagiaan u bie ..



ikhlas dari nurul nadia bt.barudin untuk mohamad ikhmal b.norikhsan .. :)