Valentine's day pumping heart

Sunday, 29 April 2012

cuci kereta ?

Assalamualaikum para blogger .. ohhoiiii !


Harini pagi-pagi dah kena cuci kereta ? huargghhh ! ni laa satu benda yang nad malas .. kalau bawak nad laju laa .. ni suruh cuci ? adoiii laaa ! memang bebai tak hingat laa .. huwwmmm ~ muka nad time ni dah macam muka ape tak tau laa .. sebab tarik muncung sedepa .. kalau motor tak pea laa , ni kereta ,, besar tau ? dalam membebel-bebel tak nak basoh kereta .. ayah nad pulak bebel .. macam ni nak suruh beli kereta ?? suruh cuci pun tak nak ? ngeee~ kan dah kena ? tuh laa bebel banyak lagi .. hoho .. nak tak nak ? memang kena cuci laa .. :/






lepas nad cuci kereta , tetibe jea hujan pulak ! huarghh ! ni lagi menambah kestressan nad ni .. nanti kotor balik ! dah laa kereta tuh warna puteh ? tuh laaa nad gatai sangat pilih warna puteh ? kan dah kena ? ngeee~ tapi tak pea laa .. nasi dah jadi bubur , tak boleh nak patah balik tukar kereta tuh .. hahaha .. ape nad mengarot ni ? haisyh ! cuci kereta macam suruh angkat kereta tuh jea sebab nad tidur dari petang sampai ke maghrib .. haah ! ambek ! tidur sampai ke maghrib laa sebab dalam tengah best membuai mimpi boleh pulak cousin terpekik terlolong dekat telinga nad ni ?! hisyhh ! tak makan sama punye olang ! 





kay laa , sampai sini jea laa bebelan nad yang tah ape-ape tah ! haha .. assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment