Valentine's day pumping heart

Tuesday, 17 April 2012

kisah ? :)

Assalamualaikum para blogger ..


harini nad nak story mory sikit pasal feeling nad , sebab nad ade terase sikit dengan 'si boroi' .. haiy~ mintak maaf laa nad boleh pulak terase dengan 'si boroi' tuh .. tapi 'si boroi' tak tahu pun nad terase dengan dia .. nad malas nak cakap ..lebih baek nad diam jea .. maaf yea ~ 'si boroi' tuh tak payah risau laa .. nad terase jap jea .. tak lame mana pun .. kalau nad terase dengan seseorang nad lebih suka habeskan masa nad dengan tidur jea .. tak kira laa tidur time pagi kea petang .. lepas nad bangun tidur tuh , hilang laa rase "terase" tuh .. heee~ sorry boroi ! Abaikan jea laa .. :)


 Haah ! harini nad terharu untuk beberapa saat dengan abang angkat nad yang kat atas ni haah ! yang bernama mohamad nor safuan b.azari , handsome kan ?? heee~ haha .. nak tahu tak sebabnye ape ? heee~ sebabnye adelah tetibe jeaa dia call nad setelah sekian lame menyepi ! haha .. sebab tuh jea pun .. nad terharu pun sebab nad kenal safuan ni macam mane orang dia ..ego tahap pea tah laa .. kalau dia rindu pun susah nak mengaku .. haha .. harini rindu dia teramat sangat laa tuh ..sebab tuh dia call , kalau tak jangan harap laa .. sebelom ni kami selalu contact .. lepas sim maxis nad kena block , kami dah jarang contact , lagipun sekarang nad dah pakai celcom .. and abang safuan tuh "kede" sikit .. haha ..toing ! toing ! jangan marah ~ hee~ satu lagi masalah kalau kami berjumpa jea .. ade saje yang kami nak gadoh .. padahal benda tuh kecik jea ..hee~ kami gado bukan calang-calang gadoh .. sebab kaki tangan semua naik habes .. hoho .. ganaih kan kami ?? orang cakap gadoh-gadoh manja ..


abang nad yang sorang lagi bernama mohamad nor shaiful ni , dia adalah abang kepada safuan ..haiy~ harini dia macam putus cinta yang teramat jea .. tak tahu laa nape ?? nak tanye .. tak berani ~ abang .. abang ! adek doakan supaya abang-abang adek akan dapat jodoh cepat .. and berbahagia dengan orang yang tersayang okay ? hee~ 


sampai sini jea laa .. sebab nad nak kena bersiap , teman "si gemo" pegi hospital .. hee~ nanti ade cerita ape-ape nad share lagi okay ~ assalamualaikum , keep smile okay ? :)


No comments:

Post a Comment