Valentine's day pumping heart

Thursday, 19 April 2012

kek batek !

Assalamualaikum para blogger ..



atototo~ harini memang hari yang membosankan laa .. dah laa kredit tak dea , tak boleh nak text si boroi .. then duduk rumah jea .. so , nad pun habeskan mase nad dengan membuat kek .. heee~ kek batek ! itu kek pebret nad .. hoho ! bukan nad sorang jea .. termasuk laa membe nad muncit , debab , gemo , bolat dengan zulfitri .. kami memang suke laa makan kek tuh .. nad laa pembawa kek tuh .. bila membe-membe nad dah makan , masing-masing mintak suruh buat lagi .. jenuh aihh !! agak malas nad nak buat nad bagi resepi kat diorang then suruh diorang diorang buat sendiri .. maaf laa nad agak kejam .. hoho




sampai sini jea laa nad bebel .. tak dea yang best pun harini .. hoho .. assalamualaikum .. keep smile :)

No comments:

Post a Comment