Valentine's day pumping heart

Friday, 27 April 2012

selamat hari lahir kawan + musuh :P

Assalamualikum para blogger :)





selamat hari lahir kawan+musuh .. haha .. jahat kan nad ?? tuan punya badan yang menyambut birthday hari adalah yang bernama harusaini b. harun atau nama ganas dia lan .. haha .. ganas kea ?? 
kami semua panggil dia dengan nama lan ? dia ni memang pemalu habes laa orang dia .. haiyooo ! mengalahkan perempuan dia punya pemalu .. sebab tuh nad selalu kacau , bergadoh bagai dengan dia .. jumpe jea muka dia .. ade jea idea jahat yang muncul dalam kepala otak nad nak kenakan dia .. haha .. maaf ! kalau dengan dia nad tak boleh bagi muka sangat ! ngeee~



ape-ape pun nad nak wish selamat hari lahir kawan .. semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa happy-happy selalu .. jangan asyik nak tension bagai jea .. patot laa awek sorang pun tak lekat ! haha .. 1 lagi , jangan selalu ponteng keja yea .. rajenkan laa diri tuh untuk pergi keja .. ni tak ! asyik MC bagai jea .. selamat nad bukan boss dia , kalau tak confirm kena tendang keluar lama dah ! haha .. peace ! 



walaupun nad dengan dia bagai "anjing dengan kucing" jumpa jea bergadoh , jumpa jea dapat penampor free dari nad , ade time jugak kami memang baek ~ haha .. itu laa kami .. kay laa , sampai sini jea laa .. hoho.. assalamualaikum and keep smile :)

No comments:

Post a Comment