Valentine's day pumping heart

Wednesday, 18 April 2012

luahan hati nad :)


Ting tong ! Assalamualaikum ..para blogger :)

 
Harini nad nak meluahkan perasaan .. heee~ perasaan yang pertama adalah nad rase dua tiga menjak ni mama nad lain sangat .. dia tak banyak complain pasal nad tak buat keja rumah kea pea ..heee~ kalau tidak sebelom ni mesti mam bebel kalau nad malas buat keja rumah ..hehe .. nad ni ada time rajen tuh tersangat laa rajen ..time malas tuh .. huh ! jangan laa suruh nad buat ape pun .. sebab nad tak kan buat .. haha .. pastuh dia banyak nasihat adek-adek nad suruh buat keja sendiri .. yea laa .. dia cakap macam tuh sebab adek-adek nad ni manja sangat .. semua keja letak atas nad .. tapi tak pea laa .. nad ni jenis tak kesah .. kadang-kadang tuh nad bebal jugak laa ..hee~ kan nad kena pegik PLKN ? pastuh mama macam sedih jeaa .. bukan mama jea yang sedih nad lagi laa sedih .. sebab nak kena tinggal semua orang .. so , kalau boleh sekarang nad nak banyak luangkan mase dengan mama nad .. sebab nati takot rindu .. haha .. nad ni kadang-kadang manja tahu tak ? weee~ tapi kalau dah ego menguasai diri jangan harap laa nak mengaku manja .. hoho .. ego nad tak tinggi sangat .. tapi kalau bab-bab jual mahal memang serah dekat nad laa .. haha .. dah mengarot dah~ haisyh !! nanti kalau nad jauh dengan mama nad takot kalau nad nangis .. dah laa nad ni kuat nangis .. nad ni bukan boleh tahu tak ? sebelom ni time nad kecik nad selalu pisah dengan mama .. tapi time tuh nad tak nangis pun ..bila dah besar macam ni , haah ! tahu pulak nak nangis .. hee~ sape laa yang sanggop untuk pisah dengan family dia kan ??












perasaan yang kedua pulak ,, adalah perasaan nad kepada "si boroi"
dia dah lain laa sekarang .. tak tahu kenapa kan ?? so , nad terpikir nad nak luahkan something dekat dia .. "I LOVE YOU IKMAL" and "I REALLY-REALLY MISS YOU BIE" :)
memang laa bagi dia tak bermakna perkataan ni ,, tapi bagi nad teramat laa bermakna .. sebab nad susah nak ucapkan perkataan tuh .. nad akan luahkan kepada orang yang cinta and sayang jea ..



habes dah kott ,, perasaan nad .. haha .. tak pea ,, nanti nad luahkan lagi yea .. okay laa .. assalamualaikum .. keep smile okay :)

No comments:

Post a Comment