Valentine's day pumping heart

Thursday, 12 April 2012

bebelan untuk adek tersayang


Assalamulaikum ... holla !!





hari ni nad nak bebel pasal adek nad yang sorang ni haah yang bernama nurul najwa bt.barudin ! Dia degil sangat laa .. susah bebenor nak makan ubat,dah laa tak nak makan ubat , mandi pun dia tak nak..tuh gadoh laa tak larat bagai..haiyy ~ dah tak tahu nak buat ape dekat dia..dah membebel macam mak-mak bagai dah ni ..hehe.. Eeh ! hari ni si boroi kesayangan ku bangun awal laa pulak..excited nak masuk keja lettew ~ haha..tapi dia malu nak cakap ..haisyh !! ni si boroi tak masuk keja lagi ni .. kalau dia masuk keja nanti?? acano ? mesti bosan nye laa tak dea sape nak text dengan nad ..urmph ! nak text dengan si muncit , si debab dengan si gemo masing-masing pakai maxis ,nad jea pakai celcom .. hehe..haiysh ! pea yang nad merepek ni .. haah ! pasal kucing nad yang bernama merah , dia dah makin gatal laa sekarang..geram jea nad rase..menggatal dengan jantan .. sedar laa wahai merah , anda tuh muda lagi.. tak kan muda-muda dah nak bunting pelamin kott ! tetttttt ! haha ..




actually nad rindukan si muncit , si debab , si molatt dengan si gemo laa .. esok kitaorang nak berkelah ala-ala tepi pantai gitu ..haha .. nak berkelah tepi pantai tak boleh takot tsunami .. jadi kami pun plan nak pegik berkelah dekat air terjun pun jadi laa ..heee~ tapi yang sayangnye si debab tak boleh nak join .. sebab dia keja..sayang begitu sayang sekali..dah laa rindu nak belasah dia gila-gila ! hehe..lagipun si debab tuh dah nak berhenti keja dah 27hb ni .. sebab dia pun macam nad jugak ..bersedia berkhidmat untuk negara..haiy~  baru-baru ni nad ade laa jumpe kawan nad yang sorang ni, nad pun dengan muka yang manis senyum laa kat dia..last-last dia tak balas senyum nad balik..gila punya sedih ! kalau mamat handsome and awesome senyum dekat dia laju jea dia membalas senyuman diorang tuh ..apekan daya kan ?? tak pea laa ..kalau boleh nak pesan untuk si dia tuh..senyum itu adalah sedekah..jadi paham-paham sendiri laa yea ..


maaf laa kalau bebelan nad harini akan buatkan sape-sape terase hati.. nad tak dea niat pun .. mohon ampun dan maaf ! kay laa.. nad sudah dulu yea .. assalamualaikum and peace ! :)

No comments:

Post a Comment