Valentine's day pumping heart

Tuesday, 10 April 2012

mengenal perangai kawan kawanku

assalamualaikum para blogger yang tersayang .. acece ~ tersayang tahu ?? 




hari ini nad nak khabor laa pasal perangai membe-membe nad ni, tuan punye badan yang bernama azwani md.nor ni dia ade perangai tersendiri tahu ? perangai dia adalah suka marah ..hehe ,, dalam dia marah tuh jangan sape berani kacau dia , kalau tak ..dia akan bertukar jadi 'incredible hulk'..hehe .. tapi dia comel sangat bila marah..dia punyai hati yang baeik dan cepat rase simpati dekat orang walaupun kadang-kadang tuh hati dia keras macam batu ..haiyoo ~name timbangan yang nad bagi kat dia adalah gemo..:) jenuh nad nak pikir name timbangan dia tuh.. sebab dia nangis-nangis nak name timbangan..haha..yang pakai cap tuh laa gemo ! :)







 okay, kawan yang kedua pulak ialah noridayu murad..dia seorang yang baik hati sangat, tapi ganas ! hehe ..dalam ganas-ganas dia tuh, haha..bila dah tangkap cintan .. haah ! ambek kau ! yang ganas bertukar jadi manje ? cube korang try bayangkan ? dah tuh pandai pulak nak merajuk-merajuk bagai..HAHA`sweet kan ?? walaupun ganas mane seorang perempuan tuh kalau disebabkan seorang lelaki serta merta dia akan jadi seorang yang lembut,manje,ayu .. haah ! elok sangat laa tuh dengan name dia ..hehe.. nad bagi name timbangan kat dia muncit.. sebab perot dia bun*** disebabkan nad.. nad yang ajar dia makan banyak ..hehe..peace !







kawan yang ketiga ialah aqmalilya bt.abd wahab.. harap-harap betol laa ejaan name dia ni ..hehe .. maklumlaa name dia agak susah nak disebot.. dulu time kami sekolah pun cikgu-cikgu susah bebenor nak nyebot name dia tuh.. HAHA`okay-okay.. sudah laa membebel pasal name dia tuh yea..nak khabor pasal perangai dia dia ni suke pendam orangnye .. suke sangat laa menyimpan..sampai kadang-kadang tuh takot laa kalau dia menyimpan dendam pulak..ngee~dalam dia memendam tuh,dia adalah seorang yang kuat nangis tahu?? kadang-kadang tuh nad pun nak menangis bile tengok dia nangis..nad ni bukan boleh, cepat taouching tahu ? tapi dia amatlaa mementingkan kawan-kawan..dia tak kan biar kawan-kawan dia dalam susah pun.. tuh yang nad terharu kadang-kadang tuh..nad tak sempat nak bagi name special buad ilya nih.. tetibe jea dia bagi sendiri ..haha.. name timbangan dia tuh debab..cute name tuh macam tuan dia laa .. pandai dia cari name..







yang keempat pulak..hehe..empunya badan bernama jamri b.jaki..seorang yang terlampau-lampau baek laa.. tapi kalau dia membebel..perghh !! kalah cheq ! haha.. kalau dia menjerit 3 batu boleh dengar dah ..hehe ,,dia selalu anggap nad ni assistance dia..nad pulak anggap dia driver nad ..haha.. pegik mane-mane mesti dia bawak nad..baik kan dia?? dia selalu belanje nad makan.. sampai nad ni boleh gemok laa bila duduk dengan dia ..hehe.. name timbangan untuk jamri ni tak di jumpai lagi .. tak tahu laa nak letak name ape ?? tak pea-tak pea.. nad pikir dulu ..nanti nad bagitahu lain kay..:)





okay! yang bernama mohamad ikhmal b.norikhsan ni adalah buah hati pengarang jantung+intan permata bagai.. haha..
dia adalah kesayangan nad..ikhmal ni asal dia kulim kedah jea.. tapi sekarang duduk nogori nuh .. hehe.. jauh kan ?? sebenarnye kami ni bercinta jarak jauh ?? harap-harap kekal laa .. amin~nad panggil ikhmal ni eiymal jea ..senang cerita , dia ni seorang yang ape ehh ? haah ! yang penyayang,selalu ambek berat pasal tembam dia ni ..hehe.. terima kaseh yea capital"I" .. i love you so much ! name timbangan yang nad bagi dekat dia boroi ! haha.. suka sangat laa name timbangan tuh .. ngee~


haah ! sampai sini saje laa nad bebel .. hehe..penat dah menaip ni..ngee ~ mohon maaf kalau nad ade terkasar bahase kea pea .. nad sudahi dengan wabillahhitaufikwasalamualaikumwarahmatullah .. :)
sentiase laa senyum okay ?? tata ! 

No comments:

Post a Comment