Valentine's day pumping heart

Saturday, 14 April 2012

demam melanda :(

Assalamualaikum blogger tersayang .. peace!


Harini nad tak sihat laa ..demam pulak ! sakit kepala+selsema  pulak tuh .. nak tidur pun susah ..ni semua gara-gara mandi ayer terjun semalam laa ni .. bersin tak berhenti-henti .. kesian kan ?? :( 
Tapi boleh update blog lagi tuh kira okay laa kot ! hehe..
Harini nad keja baring jea .. dah laa bosan ! tak dea sape nak text lagi .. huwmm ! si boroi tuh tak dea kredit pulak.. haiy~ 
tadi petang nad pegik laa kenduri ..actually tuh kenduri arwah+hari jadi .. haah ! macam-macam laa .. yang nad bengang tuh.. ade sorang mamat tuh , muka handsome ! tapi isap rokok.. itu nad tak kesah sangat laa ..yang nad kesah sekarang ni , dia boleh pulak pegik sembur asap rokok tuh dekat nad..time tuh pulak nad duduk belakang dia..nad ni bagai orang yang dapat asma dah.. haiyoo~ nad ni alah dengan asap-asap ni ..hisyhh ! memang rimas laa ..time tuh nad rase nak aje mengamok .. heeee! tapi bila pikir-pikir balik japgik nad dapat malu pulak.. so, nad diam jea laa ..selamat time tuh mama ajak balik, sebab dah lewat .. kalau tak boleh mati nad kat situ.. time nak balik pulak mamat yang sembur asap rokok bagai nak matikan nyamok tuh panggil dekat mama nad dengan gelaran "mama" .. tahu laa satu kilang dengan mama nad , tapi tak beerti boleh panggil "mama" okay ! jelly jeles tahu ?! hee~ dah laa panggil "mama" pastuh ade hati pulak nak mintak num fon bagai ! hamboi~~ tadi bukan maen , macam nak matikan aku jea dengan menyembor asap tuh ..dasar kau ! haiyy~~ 


time nad sampai rumah tetibe jea si gemo text nad , dia tanye pasal bunny .. bukan maen bengang lagi dia dengan bunny tuh .. tapi memang patot pun bunny tuh kena maki dengan gemo ! suka hati dia jea nak maki-maki gemo.. dasar kau bunny ! berani kau maki membe kesayangan nad .. hee ! lepas ni kau IM nad dalam "mukabuku" tanye pasal gemo jangan harap nak reply !! huhhh !! 


dalam sakit-sakit pun boleh bebel panjang lagi ..hehe .. tak pea laa .. nanti kalau nad ade story baru nad khabor yea .. :) lepas ni nad nak tidur terus .. heee~ assalamualaikum semua .. keep smile okay :)

No comments:

Post a Comment