Valentine's day pumping heart

Monday, 16 April 2012

dalam diam ??

Assalamualaikum para blogger .. 


Harini nad nak story sikit pasal 'si boroi' nad .. tetibe jea nad rasa terharu dengan dia .. tadi nad dengan bosan nye , nad online laa mukabuka sane nuh ! then , tetibe jea nad terpikir nak melawat wall 'si boroi' .. melawat punya melawat nad jumpa laa satu status dia ni yang mengatakan 'maksud nama dia awal mula sesuatu , pembawa kesetiaan .. can I have you?' nad pun terpikir terus ini maksud nama sape ?? Then , dengan rajin nye nad pun search laa google then cari maksud nama .. dah alang-alang bukak terus nad terpikir nak letak nama nad ..ambek kesempatan orang kata (alang-alang mencelop pekasam biar sampai ke pangkal lengan) haha .. siap peribahasa lagi ... hee~ sebab nad nak tahu jugak ape laa maksud nama nad .. type jea nama 'nurul nadia' terus keluar maksud 'nurul' tuh cahaya .. nadia 'awal mula sesuatu , pembawa kesetiaan' terus laju jea nad tengok status dia balik then , terpikir ya allah rupanya dalam diam dia memang dah lame ade hati dekat nad .. nape laa nad ni loading sangat ?? haisyhh laa ! status tuh dibuat sebelom kitaorang couple .. nad tengok status tuh , nad like (Y) jea laa .. tak tahu pulak tuh maksud nama nad .. haha .. stupido laa kau nad ! hee~




Apekan daya nad tak penah ambek tahu pun perasaan dia dekat nad ?? nad buat tak tahu jeaa , then tak penah nak hiraukan perasaan dia tuh .. heee~ mintak maaf sangat boroi ! mano laa den nak tau yang ekau dalam diam menyimpan hasrat nak memiliki den .. ekau pun tak ponah nak jujor dengan den ni eah ! malu den dibuat nyo ! den ingatkan ekau tuh anggap den ni macam kawan jea ?? .....


sampai sini jea laa eah nad bebel pasal dia .. haisyhh laa !! malu ~~
 heeee~  assalamualaikum and keep smile :) 

No comments:

Post a Comment