Valentine's day pumping heart

Tuesday, 3 July 2012

kepada awak ? :')





Assalamualaikum para blogger yang yang disayangi+dirindui ,


Hoihh ! PAY ATTETION PLEASE ! trololo~ :P


kepada sesiapa yang nak memiliki hati si boroi nad tuh , nad nak bagi pesanan sikit yeaaa .. acece~ bukannya ape kan ? nad cuma nak kekalkan hubungan awak dengan dia jeaaa .. memang laa nad baru kenal dia dalam masa 3 bulan jeaa .. Eeh ! wait wait ! nad kenal dia lama dah , cuma sempat mengenal hati dia selama 3 bulan .. haah ! ini baru betol .. :D i'm sorry ~


1st , boroi nad tuh dia seorang yang suka pendam .. jadi kalau time dia memendam tuh ingat yeaa , jangan pernah paksa dia untuk bagitahu benda yang dia pendam tuh .. biarkan dia pendam .. pecayalah satu hari nanti dia akan bagitahu jugak dekat awak ape yang dia pendam tuh .. ingat tuh !


2nd , kalau dia marah .. tolong diam jeaa .. kalau dia suruh bersuara jugak , buat-buat tak dengar jeaa okay ?! bagi dia cool dulu , nanti dia dah cool baru tanye dia kenapa dia marah sangat .. okay awak ? ;)


3rd , kalau tengah msg dengan dia , and tetibe jeaa awak kena buat sesuatu kerja ke ape ?! tolong bagitahu dia .. kalau tak , dia akan msg awak tak henti-henti , and dia maybe akan marah awak .... Eeh ! yea keaa ? -.-"" haah ! betol betol betol ! ^^


4rd , boroi ni susah tahu nak call orang , kecuali kalau kita yang mintak dia call .. baru dia call .. haah ! jadi , jangan pernah kecik hati dengan dia okay ?! tapi tapiii , kalau sekali dia call , 2 3 jam jugak laaa awak kena bersembang dengan dia .. ade paham ?! ngeee


5rd , nanti kalau dah boroi sambung belajar , tolong laa paham dia tuh .. kay ! sebabnya dia dah dapat kos yang dia nak .. kos yang dia suka tuh adalah kos SENI BINA , ingat ! kalau satu hari tuh dia tak msg awak , jangan cepat melenting okay ? maybe dia sibuk .. biasalah , orang yang sambung belajar ni dia akan sibuk ..


6rd , awak kena rajin kejutkan dia bangun pagi .. sebab dia ni liat sangat nak bangun pagi ! selagi dia tak angkat call awak , awak kena call jugak ! tak kira laa kalau time tuh awak dah bosan sebab tunggu dia angkat call awak ..


7rd , bila dia ajak awak jumpa .. jangan membantah okay ! sebab dia akan paksa awak jugak ! sampai laa awak cakap yaa ! kita jumpa ! lepas tuh dia tak kan tanya dah .. ^.^


8rd , boroi tak suka ditipu , kalau awak tipu then kantoi dengan dia , kay ! siap laa awak nanti .. tak daya jawabnyaa .. lebih baik awak jujor jeaa .. faham ?!


9rd , nanti bila awak dah bersama dia , awak pujok dia suruh dia nanyi untuk awak , sebab dia pandai nanyi ! serius tergoda tahu kalau dengar dia nanyi ..


10 , kalau awak dah berjaya miliki hati dia , awak janji yeaa jaga dia .. awak sayang dia and jangan pernah lupakan dia sekalipun .. **kenyit mata ;)




Eh ! seriusly banyak lagi pasal si boroi ni .. tapi , tapii , nanti nad explain sikit-sikit yeaa .. kang bila digabungkan panjang laa jadinya .. hoho .. ape-ape pun nad akan relakan dia pergi , walaupun hati nad kurang ikhlas .. insyaallah , maybe ade hikmah disebalik semua ni kan ? ngeee ~ mata nad sudah kuyu .. assalamulaikum dan jaga diri yeaaa .. :')