Valentine's day pumping heart

Thursday, 12 April 2012

fikiran melayang :)

Assalamualaikum wahai blogger .. :)


Malam ni nad teramat laa bosan.....sampai nad boleh pulak terlayan cerita "ombak rindu" ... atototo~ cerita romantik tahu ?? nad suke giler kalau cerita-cerita romantik ni ..ngee~walaupun dah berkali nad tengok tapi haisyh ! tak tahu laa nak cakap macam mane.. memang touching habes laa ..heee~ kan best kalau kisah hidup kita macam dalam kisah hidup sebuah novel atau cerita .. kalau kita rase babak tuh tak best, kita boleh delete.. tapi kehidupan kita sekarang tak boleh nak delete-delete bagai ni.. macam mane pun hidup kita mesti diteruskan..kita kena laa redha dan bersyukur dengan ape yang kita ade sekarang..okay ?? asal jiwang semacam jea nad malam ni ?? haha .. pelik pelik ! 


biler nad duduk saje-saje tetibe jea nad terpikir kan seseorang .. seseorang yang nad terpakse tolak sebab nad tak boleh nak sayangkan dia ...haisyh ! macam-macam laa ..tapi nad tak boleh terima biler dia cakap dia akan benci perempuan disebabkan nad ?? dia tak boleh laa pakse-pakse nad macam ni ..cinta kan tak boleh dipaksa.. kalau paksa jugak nanti cinta kita akan jadi "fake" tahu ?? harituh nad hampir-hampir jea nak ter'couple' dengan dia disebabkan nad simpati dekat dia ..nad tak nak laa ulang balik kesilapan nad yang lepas.. couple disebabkan simpati tak kan kekal kan ??


pea yang nad bebel malam ni untuk peringatan kepada diri nad jugak.. jangan kita mencintai seseorang jika hanya ingin memainkan perasaan dia jea .. okay ?? :)


nad sudahi dulu yea .. assalamulaikum dan selamat malam..

No comments:

Post a Comment