Valentine's day pumping heart

Sunday, 29 April 2012

i miss you boroi :)

Assalamualaikum para blogger yang tercinta + tersayang ..


Today i want to story mory about my feeling ! cewaahhh ! speaking london laa kunon ~ haha .. peace ! nad rindu kan boroi .. rindu sangat-sangat ! dia tak tahu pun ,, biarkan dia ! ngeee~ lebih baik memendam rasa kan ? haha .. kay fine ~  










tak tau nak cakap macam mana kan ?? biarlah nad sorang jea tau ape yang nad rase ..... BTW eiymal ! ILOVEYOU !




jujor cakap 2 3 menjak ni agak sedikit terasa dengan en. boroi ! terasa punya pasal baik nad memendam jea perasaan "terasa" nad ni .. bukan boleh , kalau nad luahkan mau lari si boroi ni dengar bebelan nad .. haha .. maafkan saya ! kalau nad luahkan sama jea macam nad nak bebel + marah kat dia .. baik nad diam jea .. kang dia tak sanggop dengar pulak ! lagipun semenjak kami couple belom penah laa nak bergadoh besar .. bukan ape ?! tetiap kali nad nak startkan pergadohan , mesti dia cool jea ! hisyhh ! memang tak puas hati laa nad ni ! tak tau laa .. susah bebenor nak cari masalah dengan dia .. nanti time nad kena pegik PLKN mesti nad rindu dia tersangat-sangat ! bukan ape ?! dengan dia jea nad berani bergurau kasar pun ! sampai kaki tangan nak naik ! ni belom jumpa ? kalau jumpa ? hahaha .. tak boleh bayangkan laa .. diam tersipu malu .. cakap jea lebih , tapi bukan berani buat pun ? :D





maaf yea ! kami ni memang jenis bergurau kasar ~ kalau bukan bergurau kasar , memang bukan nurul nadia laa namanye .. hoho .. dengan semua orang nad macam ni .. tapi kalau dengan membe nad memang tak laa .. sebab dioarang cakap nad ni lembut ! nahhaiiiii ! lembut kot mana pun tak tau laa .. hahaha .. serius lawak ! ade time kami romantik laa .. kalau time romantik tuh ~ perghh ! feeling habes ! hahaha .. buat malu jea .. tetttttt ! sudah sudah ! ..


nanti nad story mory lagi yea .. assalamualaikum and keep smile .. iloveyou , imissyou , ineed you boroi :)

No comments:

Post a Comment