Valentine's day pumping heart

Thursday, 26 April 2012

suaraku katak :P

Assalamulaikum .. toing toing !


Maaf ! harini leteran nad agak pendek ... sebab suara nad dah jadi suara katak ! ong ! ong ! hahaha .. tapi kalau suara macam ni orang cakap kalau nanyi confirm hujan turun ni ... sebab hujan pun tak sanggop nak dengar suara yang sesedap ni .. boleh menangis hujan tuh .. HAHA` adoiyaii ! maaf yeaa .. nad tak berapa sihat harini ...



petang tadi , lepak restoren mutiara junjong memang best laa ..kami bukak cerita macam-macam ... alahaiii ~ macam-macam jadi dekat "si kecik" sorang ni , kesian dia ... mesti dia tak sanggop nak tanggung semua tuh .. sabar kay sayang .. abaikan jea minah senget yang tak sedar diri tuh .. dia ibaratkan "indah khabar dari rupa" siap pepatah lagi .... haaaaa~ tak tahu dah nak cakap ape kat budak tuh .. dah besar dah .. boleh pikir sendiri kan ?? 



1 lagi kan ?? nad teramatlaa rindukan "si boroi" rindu sesangat ! huwmmm ~ dah lame tak dengar suara dia ..dah lame tak dengar dia menyanyi ... baru berapa hari tak text and call dah rindu , nanti nad pegik PLKN ? ohh maiii ! jenuh laaa .. huwmmm .. pullstop ! :')


kay laaa .. sampai sini jeaa laaa .. hoho .. no voice , no talk ! ngeeee~ assalamualaikum , and keep smile :)

No comments:

Post a Comment