Valentine's day pumping heart

Saturday, 21 April 2012

hari yang membosankan ? surat layang ?

Assalamualikum para blogger tersayang+tercinta .. atototo~ ngeee~


nothing to said ! harini memang hari yang memBOSANkan ! pagi-pagi tunggu mesej dari si boroi tuh .. dia tak bangun tidur lagi .. hamboii~ seronok betol dia tidur sampai terkandas pukul 1 .. okay fine ! bosan nad tahap pea tah laa .. adesss .. asyik melepak depan mukabuka , tweeter updates status mengarot ! ngeee~ termasuk laa mengUPDATE blog yang mengarot ni .. HAHA`
ape laa yang nad mengarot ni ? haisyh laa ! nad tension betol dalam duduk relax-relax boleh pulak sampai surat layang .. dalam surat tuh mengatakan ada orang nak jumpa nad 2/5 ni dekat stadium keladi sana nuh ! hamboi~ pandai cari tempat ! heee~ agak-agak laa kalau nak bergadoh pun .. haha .. nad mengarot ape ni ?? hello ! jangan nak memain lagi laa nad .. okay laa ! nad jujor tadi nad dapat surat layang dari PLKN .. adoiii~ malas laaa .. sedih terus nad ! bagai nak menangis jeaa .. huarghh ! dulu bukan maen excited nak pegik , sekarang tak nak pulak ! nad nad ! haisyh ! pull stop !



malam ni boroi agak romantik sikit yea .. sebelom tidur dia nanyikan lagu untuk nad .. heee~ sweetkan dia ?? toing toing ! kegatalan nad sudah bermula ~ hahaha .. tergoda okay dengar dia nanyi , sebelom ni mane dea lelaki yang nak nanyikan dekat nad sebelom tidur .. dia sorang jeaa yang buat .. malam ni dia nanyikan lagu "ku ukir indah namamu by 7 pelangi" lagu ni sweet kott ! nad suke sangat dengar lagu ni .. tengok-tengok dia nak nanyikan lagu ni pulak dekat nad .. ngeeee~



okay laaa .. nad nak tidur dah laaa .. harini bebelan kurang .. hohoho :)
assalamualaikum and keep smile okay :))

No comments:

Post a Comment