Valentine's day pumping heart

Tuesday, 1 May 2012

bye blogger :)

Assalamualaikum para blogger yang akan dirindui , 


 

mula tuh sorry yea , nad updates blog ni sambil nangis , serius nad tak tahan sebak , kalau boleh nad nak menangis jea tanpa henti .. jujor nad cakap .. nad tak nak pegik PLKN .. memang laa ramai yang cakap PLKN best ? tapi kesah pulak nad ? nad memang tak nak pegik laa ! macam mane pun nad kena ucapkan selamat tinggal kawan tercinta + kekasih tercinta+ keluarga yang amat dicintai ~ nad harap korang jaga diri baek-baek yea .. harap korang tak lupa nad yea .. ingat yea , nad akan selalu ingat korang ~ nad bangga dapat kawan-kawan macam korang tambah-tambah kawan yang sentiasa care , baik , tak penah berkira , kalau nad dalam masalah pun diorang selalu tolong , tak penah kedekut ilmu and macam-macam laa .. best sangat dapat kawan macam korang ~




tapi apakan daya nad kena pegik jugak PLKN , tadi nad call eya .. eya cakap sambil nangis-nangis , serius nad tak boleh tahan sebak bila dengar dia menangis , nad pun apa lagi menangis laa .. lupa pulak time tuh tengah skype dengan si muncit ! sorry muncitt ! bukan sengaja nak menangis depan muncit tapi tah laa .. tak tau nak cakap ? kenapa diorang pilih kami yang kena pegik PLKN ? kenapa tak pilih orang lain ? tau tak disebabkan PLKN kami tak boleh nak teruskan belajar kami nak sambung form 6 ? nad , eya , awie beriya nak masuk form 6 .. bila dah jadi macam ni terus down semangat kami .. kami tak dapat nak masuk form 6 ... maybe rezeki kami bukan dekat form 6 ..tak pea laa kami redha tunggu keputusan UPU pulak nanti .. insyallah nanti kalau kami keluar dari PLKN , kami akan pegik tanya pasal form 6 , kalau rezeki kami ada , ada laa .. kalau tak , kena pasrah laa ..





disamping tuh nad nak mintak maaf , kalau selama ni nad banyak buat salah dekat kawan-kawan .. maaf sangat sebab nad penah terkutuk , termarah , terpendam apa segala bagai ~ tapi jujor nad cakap , kalau nad terasa nad banyak pendam .. tapi jangan risau laa .. sekarang nad dah okay .. BTW , tolong halalkan segala makan minum nad selama ni .. 







untuk si gemo , nanti mesti tembam rindu gemo .. dengan gemo laa selalu tembam cerita apa segala bagai masalah tembam , gemo laa kawan paling setia dengan tembam , dulu ramai yang nak pisahkan kita , tapi diorang tak boleh kan ? sorry to say , memang tak dea sapa yang boleh pisah kan kita kecuali ajal dan maut .. itu memang kita tak boleh melawan takdir laa .. macam mana pun tembam nak gemo jaga diri , jaga laa sekali pakwe gemo tuh , kecik ! jangan selalu nak marah-marah yea gemo .. 1 lagi tembam tak nak nanti time tembam dekat sana tembam dapat tau gemo masuk hospital ! tolong laa gemo , kalau sayangkan tembam , jangan penah tahan lapar tuh yea .. hati tembam risau sangat bila dapat tau gemo masuk hospital .... please ! tembam tak nak gemo sakit :') tembam sayang gemo :)






kepada si muncit , please yea .. tembam tak sanggop tengok muncit sedih , pakcik toing toing ! tolong jaga muncit tembam yea .. tolong tengok kan dia , kalau jadi apa-apa nanti tembam cari pakcik toing toing ! huh ! saja buat garang satt ! :P .. nanti mesti rindu pakcik toing toing ! dengan pakcik ni tembam selalu bergadoh berebut muncitt !.. hahaha .. jangan nak mimpi ! muncitt hak milik sendirian berhad tembam okay !






ni debab tembam yea .. tengok domo dia yang besar tuh ? jeles tembam tau ?! domo tuh wan mohd fazriq shah yang bagi .. sweetkan dia ?? haaa ~ actually tembam sukakan wan mohd fazriq shah tuh .. HAHA` sabar sabar ! jangan pikir bukan-bukan , pangg sedaih satgik kott ! tembam suka kalau dia dengan debab ..ohh maii ! so sweet kottt ! tetttttt ! tapi tak pea , debab buat laa pilihan yea ;)
debab pun kena pegik PLKN jugak , dia dapat dekat sik , baling ~ jauh tuh .. haisyh ! debab nanti jaga diri kat sana yea ..tembam risau kalau debab sakit jea .. dah laa debab tak penah join benda alah macam ni .. haisyh ! nanti tolong bawak ubat apa-apa yang patot yea .. 



tengok pic bolatt kat atas tuh handsome and chumil kan ? ngee~ toing toing ! bolatt pun terpilih jugak untuk pegik ke PLKN tuh .. dia dapat dekat kuala muda .. haisyh ! semua dapat asing .. sedih betoi ! bolatt nanti tak dea sapa dah nak buli tembam , nanti mesti tembam rindu bolatt , huuuu ~ sedih ! bolatt jaga diri kata sana yea .. jangan lupa kami kat sini .. tembam tau bolatt boleh jaga diri ..kan ? gonna miss you bolatt :)








ni si kecik dengan si baby ~ diorang ni memang sweet habes laa .. kalau bab-bab perang memang dapat kat diorang ! serius wa cakap ! hahaha .. ohhoiii baby ~ tolong jaga kecik yea , jangan abaikan dia yea .. tembam sayang dia kott ! serius sedih sebab nanti tak dea sapa dah boleh bergadoh dengan tembam , bermanja dengan tembam .. kecik pun tengokkan baby yea .. baby ni kan ketegaq ~ haha .. tudiaa ~ :P






ni ina senget ~ tembam tak bagi gelaran ni yea .. dia yang gelarkan diri dia ina senget .. jaga diri baek-baek yea ina .. jangan lupa nad kat sini ~ ngeee~ nanti tolong tengok kan si kecik yea :D






ini olang banyak ambek berat tentang wa , wa selalu gadoh manja sama dia ..heee~ lu tolong jaga diri lu baek-baek yea kawan ..nanti wa dah tak boleh nak bebel , bergadoh sama lu .. hahaha .. lu memang taiko laa brother :P






okay ! ehem-ehem ! ni en.boroi sayang .. terpaksa laa tembam tinggalkan dia 2 bulan , ngee~ lama kan ? sorry yeaa .. nanti boroi pun akan tinggal tembam jugak .. untuk 3 bulan .. tembam 2 bulan jea ..hoho .. tolong jaga diri baek-baek yea en.boroi sayang .. kalau dah agak kebosanan tuh buat laa apa-apa yang patot .. BTW , i love you so damn much , i miss you , i will never forget you okay ?! deal right ? :) 








ini laa antara sebab-sebab tembam tak sanggop pegik PLKN , nak kena tinggal kan keluarga tersayang .. serius sedih .. kalau boleh tembam tak nak nangis depan family , tapi dah tak boleh nak control lagi dah .. tembam menangis terus , tembam jarang nak menangis depan mama ayah tembam .. sebab tembam malu .. kalau boleh tembam tak nak diorang susah hati bila tengok tembam nangis , huwwmmm ~ sedih ! i will miss them so much .. :') i love you ayah ! i love you mama ! jangan risau yea .. insyallah anak mu akan dapat jaga diri kat sana nanti .. tak lupa jugak ! i love you alif ! i love you najwa .. ! okay ! nanti tak dea sapa boleh nak bergusti dengan along lagi .. :'(







sampai sini saja laa .. nad akan tinggalkan blog ni .. nanti bila nad balik nad akan aktifkan blog ni lagi .. nanti mesti bersawang bagai dah blog ni .. haisyh ! gonna miss blogger heart .. assalamulaikum and keep smile always yaa :)

No comments:

Post a Comment