Valentine's day pumping heart

Tuesday, 27 March 2012

luahan hati untuk si boroi ..

assalamualaikum .. teettttt !


tetibe jea nad rase nak luahkan perasaan yang terbuku dalam hati ni..ngeee ~ malu nak luahkan dekat si boroi~jadi luahkan laa di sini..dah lame dah memendam rase .. 


eiymal ikhsan, I nurul nadia ingin membuat pengakuan berani mati....yang i dah start sayangkan u okay ??  tak tahu laa acano boleh secepat ni boleh sayangkan u.. maybe ni laa faktor-faktor orang fall in love again ..maklum laa dah lame tak couple ..bile couple jadi macam ni laa .. ala-ala kuno tak penah couple ! haha ..teetttttt !!


tahniah laa boroi sebab dah berjaye bukak kan pintu hati batu I ni .. bukan senang tahu ?? dan tahniah sekali lagi sebab berjaya menduduki tangga ketiga dalam hati I ni ..ngee~ terima kaseh sebab terima diri I seadanye .. I ni dah laa degil , tapi u sentiase relax jeaa kan ?? u banyak bersabar dengan perangai I ni ..
I mintak maaf kalau I tak dapat nak jadi macam ex-ex u yang sebelom ni ..ni laa diri I.. harap u boleh terima baek buruk diri I ni ..





I doakan supaya hubungan kita ni akan kekal ..kalau suatu hari nanti kita ditakdirkan berpisah , I nak u sentiasa ingat I .. dan I akan selalu mendoakan kebahagiaan u bie ..



ikhlas dari nurul nadia bt.barudin untuk mohamad ikhmal b.norikhsan .. :)

No comments:

Post a Comment